LilPataz is hét kindersneaker merk die de leukste en stoerste sneakers aanbiedt "4 the next level kid"!

LilPataz is hét kindersneaker merk die de leukste en stoerste sneakers aanbiedt "4 the next level kid"!

Het idee om LilPataz op te richting is ontstaan door 3 jonge vaders (uiteraard ondersteund door de vrouwen 😉). Wouter (34), Mike (35) en Patrick (35). Alle 3 hebben wij een andere achtergrond, van commercie tot aan bedrijfskunde en mode-retail. Met onze creativiteit, business ervaring en daarbij een gedeelde passie voor fashion sloegen wij de handen ineen en zijn wij LilPataz begonnen begin 2020. Naast dat wij LilPataz runnen, werken wij fulltime, zijn we fulltime papa en de beste vrienden!

Wij willen niet dat jij teveel betaalt voor die hippe sneaker!

We merkte dat veel winkels en webshops vol staan met “de wat duurdere merk-sneakers”, maar dat betaalbare en vooral hippe, design sneakers, veel minder vertegenwoordigd zijn. We willen er dus voor zorgen dat jouw kleintje hip en stoer voor de dag komt en daar kunnen trendy en stoere sneakers natuurlijk niet bij ontbreken. Tegelijkertijd, voordat je het weet, zijn kinderen alweer een maatje verder en kunnen de schoenen terug in de kast. Wellicht nog te gebruiken door een volgende generatie.

Geïnspireerd door de laatste mode ontwikkelingen, zijn wij continu bezig met het verzorgen van een breed aanbod van de leukste en stoerste kindersneakers voor kinderen van circa 1 tot 6 jaar (maat 19-32). Jouw kleine boef moet natuurlijk wel "fresh" voor de dag kunnen komen, maar het liefste wel voor een betaalbare prijs. Dit doen wij met enorm veel passie en liefde. Met trots kunnen we zeggen dat we inmiddels vele tevreden en terugkerende klanten blij hebben gemaakt. Kijk hiervoor op instagram onder het kopje “Happy Customers”. We proberen ons daarnaast te onderscheiden door een goede service te bieden in combinatie met levertijden van 2 tot 3 werkdagen. 

Als je ons volgt Instagram en Facebook, blijf je continue op de hoogte van onze nieuwste drops en promo´s! Daar zal je onze kids regelmatig voorbij zien komen in onze story’s en wij zouden het super gaaf vinden als jullie foto’s maken van jullie kleine boefjes en deze willen delen op Instagram en Facebook en ons daarin willen taggen!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.