ABOUT THE BRAND

LilPataz is dé kindersneaker shop die de leukste en stoerste sneakers aanbiedt "4 the next level kid"

Het idee om LilPataz op te richting is ontstaan door 2 jonge vaders (uiteraard ook ondersteund door onze vrouwen 😉) Wouter en Patrick.

Beide hebben wij een andere achtergrond, van commercie tot aan bedrijfskunde. Met onze creativiteit, business ervaring en daarbij een gedeelde passie voor fashion zijn wij LilPataz begonnen begin 2020.

Wij willen niet dat jij teveel betaalt voor hippe kindersneakers!

We merkte dat veel winkels en webshops vol staan met “de wat duurdere merk-sneakers”, maar dat betaalbare en vooral trendy sneakers, veel minder vertegenwoordigd zijn. We willen er dus voor zorgen dat jouw kleintje hip en stoer voor de dag komt en daar kunnen trendy en stoere sneakers natuurlijk niet bij ontbreken. Tegelijkertijd, voordat je het weet, zijn kinderen alweer een maatje verder en kunnen de schoenen terug in de kast. Wellicht nog te gebruiken door een volgende generatie.

Onze reis begon in een appartement in Rotterdam. Hier hebben we ons appartement omgetoverd tot een kleine loods. En toen ontdekten jullie LilPataz en vonden het leuk...

We groeiden al snel uit onze voegen en kwamen snel tot de conclusie dat dit appartement te klein was om al die pataz op voorraad te houden.

We kregen de kans om onze gehele voorraad en fulfilment onder te brengen bij een gespecialiseerde organisatie. Hiermee konden we ineens ook onze leverbelofte optimaliseren naar “Voor 16.00u besteld = morgen in huis”.

Inmiddels bestaat LilPataz uit een team van zeer gemotiveerde professionals en staan we ​​op het punt uit te breiden naar Europa.

Geïnspireerd door de laatste mode ontwikkelingen, zijn wij continu bezig met het verzorgen van een breed aanbod van de leukste en stoerste kindersneakers voor kinderen van circa 1 tot 8 jaar (maat 21-40). We bieden een uniek assortiment gedurfde en kleurrijke pataz. Jouw kleine boef moet natuurlijk wel "fresh" voor de dag kunnen komen, maar het liefste wel voor een betaalbare prijs. Dit doen wij met enorm veel passie en liefde. Met trots kunnen we zeggen dat we inmiddels vele tevreden en terugkerende klanten blij hebben gemaakt. Kijk hiervoor op instagram onder het kopje “Happy Customers”. We proberen ons daarnaast te onderscheiden door advies en een goede service aan te bieden in combinatie met snelle levertijden.

Als je ons volgt Instagram/Facebook of abonneert op onze nieuwsbrief, blijf je continue op de hoogte van onze nieuwste drops en promo´s!

Veel shopplezier!

Team LILPATAZ

Wouter & Patrick (en de vrouwen en onze kids 😉)