RUILEN EN/OF RETOURNEREN

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij heel jammer en we horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen.

Je kunt je bestelling tot 30 dagen retourneren en wij zorgen ervoor dat het gehele  aankoopbedrag (inclusief betaalde verzendkosten) binnen 3 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat.

Het is niet mogelijk om te ruilen via het retourformulier of via onze webshop. Wel kun je een artikel retourneren en opnieuw bestellen in de gewenste maat of kleur.

Wanneer de volledige bestelling retour wordt gestuurd betalen wij het gehele bedrag direct aan je terug. (LET OP: kosten voor de retourzending naar ons zijn ten alle tijden voor eigen rekening).

Bestel je meerdere items waarvan niet alles volledig retour wordt gezonden zijn wij niet verplicht de verzendkosten terug te betalen.

Let op, de artikelen die je wilt retourneren dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen;

1. Het artikel dient compleet te zijn, onbeschadigd en niet gedragen;
2. Het artikel dient in de originele verpakking verpakt te zijn.

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

Stap 1: Vul het retourformulier in.

Download HIER het retourformulier en vul deze volledig in.

Stap 2: Stuur je bestelling op.

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Een retourzending dient te zijn voorzien van een track & trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending en de kosten hiervan.

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening.

Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen weer op je bankrekening staat.